Jednoduchý recept

Kompot rynglový

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 28 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 34144

Ingredience

30 ml Likér jablkový
300 g Ryngle
150 ml Sirup rybízový
3 ml Tresť vanilková
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 183 kcal
Kilojoule 765kJ
10% Sacharidy 37 g
3% Tuky 3 g
4% Sodík 72 mg
0% Bílkoviny 0 g

Kompot rynglový postup přípravy receptu:

1

Ryngle dobře omyjeme pod tekoucí vodou, podélně je rozřízneme a vypeckujeme. Ryngle vložíme do hrnce, zalijeme vodou, sirupem, přilijeme vanilkovou esenci, zakápneme likérem a přivedeme k varu. Vaříme velmi pozvolna asi 8 minut. Hrnec odstavíme a ryngle necháme vychladnout ve vlastní šťávě.

2

Ryngle i se šťávou rozdělíme do kompotových pohárků a těsně před podáváním je ještě vychladíme v lednici.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept