Recept

Tagliatelle s cibulí na smetaně

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 34385

Ingredience

350 g Cibule
60 g Cibulka jarní
125 ml Hovězí vývar základní
50 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
125 ml Smetana 33% (šlehačka)
35 g Sýr Parmezán
5 g Sůl
500 g Těstoviny Tagliatelle

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 723 kcal
Kilojoule 3 025kJ
29% Sacharidy 103 g
33% Tuky 25 g
42% Sodík 839 mg
38% Bílkoviny 22 g

Tagliatelle s cibulí na smetaně postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme, scedíme a vrátíme do hrnce.

2

Na másle osmažíme cibuli. Vmícháme do ní hovězí vývar a smetanu a omáčku vaříme asi 10 minut. Osolíme a opepříme.

3

Těstoviny smícháme s omáčku a opatrně promícháme. Porce ozdobíme hoblinkami parmazánu a nakrájenou jarní cibulkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept