Jednoduchý recept

Teplý chřest s majonézou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 34780

Ingredience

750 g Chřest zelený
1 kostka Cukr kostkový
250 g Omáčka tatarská
1 špetka Sůl
1,4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 702 kcal
Kilojoule 2 938kJ
6% Sacharidy 23 g
88% Tuky 66 g
7% Sodík 144 mg
19% Bílkoviny 11 g

Teplý chřest s majonézou postup přípravy receptu:

1

Oloupaný a opláchnutý chřest uvaříme v osolené vodě s kostkou cukru. Uvařený chřest necháme okapat v cedníku a podáváme teplý, přelitý tatarskou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept