Recept

Pivní pomazánka s tuňákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 8 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 35925

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
0,5 polévková lžíce Hořčice plnotučná
2 polévková lžíce Pažitka
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
75 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 119 kcal
Kilojoule 497kJ
1% Sacharidy 4 g
6% Tuky 4 g
6% Sodík 123 mg
27% Bílkoviny 15 g

Pivní pomazánka s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Cibuli a pažitku nakrájíme nadrobno. V míse smícháme tuňáka s hořčicí, citronovou šťávou, pivem, cibulí, solí a pepřem. Na závěr vmícháme pažitku.

Poznámka

Pomazánku na chlebu či plátcích veky zdobíme plátky vejce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept