Recept

Telecí řízky z dvojího masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 36063

Ingredience

100 g Mouka pšeničná hladká
40 g Máslo čerstvé
6 g Pepř černý mletý
50 g Sádlo škvařené
9 g Sůl
1200 g Telecí kýta
300 g Telecí maso přední
1 ks Cibule

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 392 kcal
Kilojoule 1 642kJ
3% Sacharidy 11 g
23% Tuky 18 g
29% Sodík 571 mg
81% Bílkoviny 45 g

Telecí řízky z dvojího masa postup přípravy receptu:

1

Telecí kýtu rozkrájíme na plátky, nasolíme, opepříme. Telecí tučné odřezky rozemeleme na masovém strojku, přidáme cibuli nadrobno, osolíme, opepříme a důkladně promícháme.

2

Telecí plátky naklepeme a na každý dáme porci mletého masa. Obalíme v hladké mouce a opečeme v rozpáleném sádle z obou stran. Před dokončením vložíme na pánev máslo pro lepší chuť.

3

Hotové kotlety vyjmeme, vypečenou šťávu zaprášíme zbylou moukou a necháme chvilku povařit. Kotlety rozložíme na tác a polijeme hotovou šťávou.

Poznámka

Podáváme se zeleninovými přílohami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept