Jednoduchý recept

Bramborová kaše zapečená s játry

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 36414

Ingredience

500 g Brambory vařené
100 g Cibule
300 g Játra vepřová
30 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
20 g Sádlo škvařené
15 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
200 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 430 kcal
Kilojoule 1 799kJ
9% Sacharidy 33 g
30% Tuky 23 g
99% Sodík 2 g
43% Bílkoviny 24 g

Bramborová kaše zapečená s játry postup přípravy receptu:

1

Vařené brambory rozšťoucháme na kaši, na masovém strojku umeleme vepřová játra a přimícháme do brambor, osolíme, opepříme, přidáme vejce a vymícháme kaši.

2

V pánvi na lžíci sádla osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na malé kostičky nakrájenou slaninu, orestujeme a přimícháme do kaše.

3

Pekáček vymažeme máslem, vložíme do něj kaši a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 35 minut, vyndáme, vyklopíme z pekáčku, naporcujeme a podáváme s kysaným zelím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept