Recept

Smažená ryba s česnekem a chřestem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 37081

Ingredience

400 g Chřest bílý
1 kávová lžička Cukr krupice
300 g Filé rybí
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř bílý
2 špetka Sůl
1 l Voda pitná
1 stroužek Česnek
2 kávová lžička Šťáva citrónová

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 207 kcal
Kilojoule 868kJ
3% Sacharidy 12 g
3% Tuky 3 g
13% Sodík 258 mg
120% Bílkoviny 68 g

Smažená ryba s česnekem a chřestem postup přípravy receptu:

1

Chřest očistíme a uvaříme v 1 litru vroucí vodě se lžičkou cukru. Po uvaření ho necháme okapat. Na másle osmahneme osolené a opepřené rybí filé s plátky česneku. Smažené rybí filety podáváme horké s máslovou šťávou z výpeku, pokapané citrónovou šťávou a obložené kousky vařeného chřestu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept