Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 37118

Ingredience

100 g Cibulka jarní
700 g Losos - filety
Marináda
1 polévková lžíce Cukr krupice
2 polévková lžíce Olej olivový
3 polévková lžíce Omáčka sójová
1 polévková lžíce Víno rýžové čínské
10 g Zázvor celý
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 267 kcal
Kilojoule 1 115kJ
2% Sacharidy 8 g
12% Tuky 9 g
6% Sodík 122 mg
64% Bílkoviny 36 g

Losos terijaki postup přípravy receptu:

1

Na marinádu smícháme sójovou omáčku, rýžové víno, olivový olej, přidáme česnek, cukr a zázvor. Do marinády dáme plátky lososa a obracíme je. Zakryjeme a necháme 8 hodin v chladničce marinovat.

2

Lososa vyndáme z marinády, ale nevyléváme ji. Plátky grilujeme 3-4 minuty z každé strany 7 cm pod horkým grilem. Při obracení je potíráme marinádou. Zdobíme jarní cibulkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept