Recept

Grilované humří ocasy s melounovým salátem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 38255

Ingredience

1 ks Avokádo
3 špetka Bobkový list
30 ml Citronová šťáva
6 ks Humr
15 ml Med včelí
150 g Meloun cukrový
90 g Máslo čerstvé
2 ks Okurka salátová
120 ml Olej olivový
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

88% Kalorie 1,738 kcal
Kilojoule 7 274kJ
6% Sacharidy 22 g
68% Tuky 51 g
222% Sodík 4 g
506% Bílkoviny 284 g

Grilované humří ocasy s melounovým salátem postup přípravy receptu:

1

Humry nastřihneme na spodní straně ocasu a skořápku odstraníme. Ocasy propíchneme špízovací jehlou. Česnek oloupeme a utřeme, polovinu smícháme s máslem. K druhé polovině česneku přimícháme olivový olej, citronovou šťávu, med a bobkový list. Marinádou potřeme připravené humry, zbytek marinády uschováme do salátu.

2

Avokádo, meloun a okurky oloupeme a pokrájíme na drobnější kostičky. Zalijeme zbytkem marinády. Humří maso grilujeme do zčervenání, poté potřeme česnekovým máslem a grilujeme do zbělání masa. Grilované maso servírujeme se salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept