Jednoduchý recept

Borůvková omáčka s portským vínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 38300

Ingredience

180 g Džem borůvkový
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
60 ml Víno portské
250 ml Vývar drůbeží
0,5 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 96 kcal
Kilojoule 401kJ
4% Sacharidy 13 g
1% Tuky 1 g
5% Sodík 100 mg
1% Bílkoviny 1 g

Borůvková omáčka s portským vínem postup přípravy receptu:

1

Do kastrolu vložíme borůvkový džem, dijonskou hořčici, worcester, kuřecí vývar a portské víno. Přivedeme k varu a necháme suroviny rozpustit.

2

Omáčku za stálého míchání vaříme asi 5 minut, dokud není hustá a hladká.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept