Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 330 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 300 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 38468

Ingredience

0,5 polévková lžíce Paprika mletá pálivá
100 g Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kg Srnčí plec
200 g Sýr Eidam cihla 30%
100 g Sůl
1,2 kg Vepřový bok
100 ml Voda pitná
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 899 kcal
Kilojoule 3 762kJ
2% Sacharidy 7 g
96% Tuky 72 g
199% Sodík 4 g
98% Bílkoviny 55 g

Klobásy ze zvěřiny postup přípravy receptu:

1

Srnčí plec umeleme se sýrem, bůček nakrájíme nadrobno, česnek utřeme se solí.

2

V míse smícháme mleté maso se sýrem, přilijeme vodu a řádně promícháme. Poté přimícháme bůček, česnek, koření a promícháme. Směs plníme do čistých střívek, přes noc uložíme do chladničky a poté vyudíme.

3

Klobásy podáváme vychlazené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept