- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brazda
brazda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 584x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brazda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 7x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 584Kuřecí stehna v sójové marinádě






Dolní kuřecí stehna očistíme, vložíme do vroucí vody a asi 8 minut vaříme. Prochladlé maso vložíme do mísy, přelijeme marinádou. Pod fólií je necháme několik hodin marinovat, občas stehna...
víceKotlety v sójové marinádě






Kotlety očistíme, vložíme do misky, přelijeme marinádou (dobře všechny kotlety marinádou obalíme) a pod fólií necháme maso alespoň 3 hodiny marinovat. Odleželé kotlety položíme na olejem...
víceJehněčí špízy v kořeněné marinádě






Jehněčí maso očistíme, zbavíme tuku a nakrájíme na kostky. Cibuli pokrájíme na jemno, bylinky nasekáme nadrobno, bobkové listy rozdrtíme. V míse promícháme suroviny na marinádu, přidáme maso a...
víceJehněčí kotlety ve švestkové marinádě






Z kotlet odstraníme tuk, potřeme švestkovou marinádou a pod fólií necháme několik hodin odležet. Marinované kotlety položíme na rošt potřený olejem a pečeme pod grilem předehřátým na střední...
víceJehněčí kýta s kukuřičkami






Jehněčí kýtu vykostíme a zbavíme tuku. Česnek prolisujeme, zázvor na jemno nastrouháme. Maso položíme vnější stranou na plochu, vykostěnou stranu lehce nařízneme, abychom je mohli naklepat....
víceJehněčí roštěná v sójové marinádě






Jehněčí maso očistíme, okrájíme případný tuk a přelijeme sójovou marinádou. Tu připravíme smícháním sójové omáčky, prolisovaného česneku a rozpuštěného medu. Maso pod fólií necháme alespoň 5...
víceTelecí řízky na toustu






Telecí kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme a pod fólií necháme alespoň půl hodiny odležet. Cibuli a rajčata pokrájíme na plátky. Odleželé maso z obou stran namočíme do barbecue omáčky,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky

Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupit
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace

Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele