Recept

Ragú z kančího masa s houbami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 38527

Ingredience

150 g Anglická slanina
2 ks Cibule
1 kg Kančí plec
300 g Karotka
3 polévková lžíce Kompot brusinkový
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
80 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
800 ml Voda pitná
Na houby
500 ml Houby čerstvé
120 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 629 kcal
Kilojoule 2 630kJ
5% Sacharidy 18 g
55% Tuky 42 g
20% Sodík 394 mg
81% Bílkoviny 45 g

Ragú z kančího masa s houbami postup přípravy receptu:

1

Slaninu a cibuli nakrájíme nadrobno, maso na kostky, houby nakrájíme a ve vodě podusíme.

2

Na oleji zpěníme cibuli se slaninou, přidáme maso, osolíme, opepříme, zalijeme vodou a pod poklicí dusíme.

3

Když je maso měkké, přimícháme houby, brusinkový kompot, karotku a smetanu, v které jsme rozšlehali mouku. Ragú ještě chvíli povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept