Jednoduchý recept

Pomazánka z žervé s ředkvičkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 38537

Ingredience

200 g Chléb celozrnný žitný
50 g Máslo čerstvé
15 g Pažitka
50 ml Smetana 16% (pochoutková)
5 g Sůl
100 g Ředkvička
200 g Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 360 kcal
Kilojoule 1 507kJ
8% Sacharidy 28 g
32% Tuky 24 g
41% Sodík 824 mg
15% Bílkoviny 9 g

Pomazánka z žervé s ředkvičkami postup přípravy receptu:

1

Do misky vložíme žervé, měkké máslo, osolíme, přilijeme smetanu a vyšleháme do krému. Nakonec přimícháme strouhané nebo drobně pokrájené ředkvičky. Před podáváním necháme vychladit.

2

Pomazánku namažeme na tmavý chléb a posypeme posekanou pažitkou. Podáváme jako svačinu nebo snídani.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept