Recept

Smažená rýže s fazolkami

  • Indonésie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 38601

Ingredience

120 g Cibule
100 g Cibulka jarní
80 g Fazolové lusky zelené
125 g Garnát obecný
20 g Koriandr čerstvý
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Omáčka sójová
5 g Paprika mletá sladká
400 g Rýže dlouhozrnná
1 kávová lžička Zázvor mletý
130 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 91 kcal
Kilojoule 380kJ
5% Sacharidy 18 g
1% Tuky 1 g
2% Sodík 41 mg
6% Bílkoviny 4 g

Smažená rýže s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Uvaříme rýži ve slané vodě 12-15 minut doměkka. Procedíme, propláchneme horkou vodou, znovu procedíme a dáme stranou.

2

Ve woku rozehřejeme polévkovou lžíci oleje, přidáme nasekanou cibuli a smažíme 3-5 minut doměkka. Přidáme papriku, zázvor, nakrájené žampiony a fazolové lusky a smažíme 2-3 minuty doměkka. Vyndáme z pánve.

3

Ve woku rozehřejeme zbývající olej, nasypeme rýži a mícháme zvolna 7-8 minut, aby se prohřála. Vmícháme sójovou omáčku. Vrátíme do pánve zeleninu a přidáme vařené garnáty a cibulku. Promícháme, ozdobíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept