Jednoduchý recept

Florentýnky z ovesných vloček a mrkve

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 39889

Ingredience

120 g Cukr moučkový
2 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej rostlinný
300 g Ovesné vločky
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 575 kcal
Kilojoule 2 406kJ
26% Sacharidy 92 g
97% Tuky 73 g
4% Sodík 86 mg
33% Bílkoviny 18 g

Florentýnky z ovesných vloček a mrkve postup přípravy receptu:

1

Na pánvi na oleji opražíme ovesné vločky dokřupava.

2

Po vychladnutí vločky smícháme s vejci, cukrem, hladkou moukou, práškem do pečiva a očištěnou, jemně nastrouhanou mrkví. Vše dobře prohněteme.

3

Na plech vyložený pečicím papírem tvarujeme z těsta pomocí lžičky malé kopečky. Zvolna pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.

4

Florentýnky můžeme podávat teplé i studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept