Jednoduchý recept

Alpské fondue

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 4055

Ingredience

1 špetka Muškátový oříšek
50 g Solamyl
150 g Sýr Eidam cihla 45%
3 ks Sýr smetanový tavený 45%
400 ml Víno bílé
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 864 kcal
Kilojoule 3 615kJ
8% Sacharidy 29 g
65% Tuky 49 g
37% Sodík 734 mg
77% Bílkoviny 43 g

Alpské fondue postup přípravy receptu:

1

Do nádoby na fondue dáme sýr, tři trojúhelníčky taveného sýru, kořeněné bílé víno, maizenu nebo jiný škrob, utřený česnek a muškátový oříšek.

2

Všechny suroviny roztavíme.

Poznámka

Podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept