Jednoduchý recept

Chléb česnekový

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 42320

Ingredience

2 ks Bageta
150 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 429 kcal
Kilojoule 1 795kJ
13% Sacharidy 48 g
30% Tuky 22 g
27% Sodík 543 mg
18% Bílkoviny 10 g

Chléb česnekový postup přípravy receptu:

1

Promícháme v misce máslo a rozetřený česnek s petrželkou a pepřem.

2

Bagetu nakrájíme na silnější kousky. Ochucené máslo rozetřeme na kousky bagety a složíme znova tvar bagety. Potíráme z jedné strany.

3

Bagetu zabalíme do hliníkové fólie a grilujeme 15 minut, dokud se máslo nerozpustí a bageta není zcela propečená.

4

Podáváme jako teplou přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept