Jednoduchý recept

Filety z čínského kostlína se sladkou chilli omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 42986

Ingredience

1 kg Kostlín
1,5 kávová lžička Koření pěti vůní
3 polévková lžíce Mouka kukuřičná
4 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř sečuánský
1 ks Salát hlávkový
1 kávová lžička Sůl
Chilli omáčka
3 ks Chilli paprička
250 g Cukr moučkový
3 polévková lžíce Koriandr čerstvý
130 ml Ocet kokosový
2 polévková lžíce Omáčka rybí
130 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 388kJ
12% Sacharidy 45 g
3% Tuky 2 g
18% Sodík 365 mg
59% Bílkoviny 33 g

Filety z čínského kostlína se sladkou chilli omáčkou postup přípravy receptu:

1

Nejprve připravíme omáčku. Chilli papričky očistíme, odstraníme semínka a najemno nakrájíme. V kastrolu smícháme cukr s octem a vodou a přivedeme k varu. Odstavíme a vmícháme chilli papričky, nasekaný koriandr, najemno pokrájený česnek a rybí omáčku. Zakryjeme a necháme odležet a vychladnout.

2

Mezitím smícháme sečuánský pepř s kukuřičnou moukou a kořením pěti vůní. Ve směsi obalíme rybí filety. V hluboké pánvi rozpálíme olej na 180 °C. Vložíme maso a cca 2 minuty smažíme dozlatova. Rozdělíme na talíře, podáváme se salátem a chilli omáčkou. Tu servírujeme zvlášť v misce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept