Recept

Čínská omáčka k masu

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 44413

Ingredience

4 polévková lžíce Med včelí
50 ml Olej sezamový
1 polévková lžíce Omáčka sójová
3 polévková lžíce Povidla švestková
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
50 ml Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 887kJ
17% Sacharidy 59 g
34% Tuky 25 g
0% Sodík 4 mg
3% Bílkoviny 2 g

Čínská omáčka k masu postup přípravy receptu:

1

Na mírném ohni osmahneme nadrcený česnek a postupně přidáme povidla, vodu, protlak a zbylé suroviny. Mícháme cca 10 mínut, dokud se nám omáčka nespojí. Následně můžeme omáčkou zalévat maso. Ve vzduchotěsné nádobě nám může vydržet cca 4 týdny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept