Jednoduchý recept

Paříž specialität - koktejl

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 2 minut
Doba přípravy: 2 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 44522

Ingredience

20 g Med včelí
6 cl Smetana 6% (do kávy)
1 dl Whisky

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 181 kcal
Kilojoule 758kJ
3% Sacharidy 10 g
2% Tuky 2 g
0% Sodík 0 mg
2% Bílkoviny 1 g

Paříž specialität - koktejl postup přípravy receptu:

1

Dvě vychlazené vysoké koktejlové sklenky postavíme na pracovní plochu vedle sebe. Šejkr naplníme do 1/3 drceným ledem, přidáme med, vylijeme smetanu, nakonec přilijeme whisky, šejkr dobře uzavřeme a delší dobu a energicky koktej protřepeme.

2

Opatrně otevřeme šejkr a hotový koktejl přecedíme do připravených koktejlových sklenek a podáváme.

Poznámka

Na přípravu dobrého koktejlu používáme čerstvý led. Nikdy ne takový, který už tak trochu tál.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept