- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruda
ruda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 827x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 827Ořechový medovník
Do kastrůlku dáme med, v horké vodní lázní ho roztopíme, přidáme máslo, vejce, dobře promícháme. Přisypeme prosátou mouku s kypřicím práškem, sodu a za stálého míchání zahříváme přibližně 10...
vícePikantní věnečky z odpalovaného těsta
Do vařícího mléka v kastrůlku přisypeme sůl, vložíme nakrájené máslo, přisypeme mouku. Na mírném ohni za stálého míchání vaříme až do zahoustnutí hmoty. Neměla by se lepit na stěny kastrůlku,...
víceOvocný koláč ze smetanového těsta
Při pokojové teplotě změklé máslo nakrájíme na kousky a dáme do vhodné misky. Utřeme spolu s moučkovým i vanilkovým cukrem, citrónovou kůrou, solí a žloutky do pěny. Potom přisypeme prosátou...
víceVýborný citrónový koláč
V misce prosátou mouku propracujeme spolu s máslem, zakysanou smetanou, špetkou soli a citrónovou kůrou. Podle potřeby přilijeme sodovku, abychom získali hladké, tuhé těsto, které se nelepí na...
víceSchovaný jablečný koláč
Do misky vložíme na kousky pokrájené, při pokojové teplotě změklé máslo. Přisypeme cukr, mouku, žloutky, vanilkový cukr a jemně nastrouhanou citrónovou kůru. Vše dohromady dobře promísíme na...
víceKoláč ozdobený mřížkou
Při pokojové teplotě rozměklé máslo nakrájíme do misky, přisypeme prosátou mouku, 170 g cukru, jemně pomleté mandle, skořici a nakonec žloutky. Vypracujeme hladké těsto, které se nelepí na...
víceTvarohový koláč z křehkého těsta
Mouko prosejeme do misky. Přisypeme cukr, sůl, vanilkový cukr, vložíme na kousky nakrájené máslo. Potom citrónovou kůru, nakonec rozklepneme vejce a rukou vypracujeme tuhé těsto. Zabalíme ho...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele