Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4572

Ingredience

1 ks Cibule
200 ml Hovězí vývar základní
600 g Kančí maso
1 špetka Kmín celý
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Muškátový oříšek
1 špetka Nové koření celé
12 dl Pivo tmavé 12% 4,0% obj.
1 špetka Sůl
50 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

100% Kalorie 1,977 kcal
Kilojoule 8 272kJ
29% Sacharidy 103 g
99% Tuky 74 g
42% Sodík 840 mg
257% Bílkoviny 145 g

Divočák na pivě postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme a spolu s kmínem jí osmahneme na oleji.

2

Maso nakrájíme na kostičky a dusíme do vysmahnutí, zalijeme vývarem, osolíme, okořeníme a dusíme doměkka.

3

Maso vyndáme, šťávu vysmahneme a zaprášíme moukou. Osmahneme, zalijeme pivem a povaříme.

4

Omáčku procedíme na maso, povaříme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept