Divočák na pivě - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Divočák na pivě
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | jelen |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 4572 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Cibule |
200 ml | Hovězí vývar základní |
600 g | Kančí maso |
1 špetka | Kmín celý |
40 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 špetka | Muškátový oříšek |
1 špetka | Nové koření celé |
12 dl | Pivo tmavé 12% 4,0% obj. |
1 špetka | Sůl |
50 g | Tuk |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 11g |
---|---|
Cholesterol | 47,5mg |
Draslík | 284,9mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 8,5mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Hovězí vývar základní, Kančí maso, Kmín celý, Muškátový oříšek, Nové koření celé, Sůl, Tuk mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650, Pivo tmavé 12% 4,0% obj. mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Divočák na pivě postup přípravy receptu:
1 | Cibuli nakrájíme a spolu s kmínem jí osmahneme na oleji. |
2 | Maso nakrájíme na kostičky a dusíme do vysmahnutí, zalijeme vývarem, osolíme, okořeníme a dusíme doměkka. |
3 | Maso vyndáme, šťávu vysmahneme a zaprášíme moukou. Osmahneme, zalijeme pivem a povaříme. |
4 | Omáčku procedíme na maso, povaříme a podáváme. |