Jednoduchý recept

Tvarohový krém s broskvovým pyré

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 48045

Ingredience

1 ks Broskve
2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Cukr moučkový
1 polévková lžíce Kakao
3 kávová lžička Pistácie
1 špetka Skořice mletá
40 g Tvaroh měkký - nízkotučný

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 175 kcal
Kilojoule 734kJ
7% Sacharidy 26 g
8% Tuky 6 g
3% Sodík 66 mg
12% Bílkoviny 7 g

Tvarohový krém s broskvovým pyré postup přípravy receptu:

1

Broskev spaříme horkou vodou, zchladíme, oloupeme, rozřízneme a vyjmeme pecku. Čtvrtku broskve dáme stranou, zbytek rozmixujeme. V misce rozmixovanou broskev smícháme s 1 lžící citronové šťávy a práškového cukru, ochutíme skořicí a prolisujeme přes síto.

2

Tvaroh v míse smícháme se zbylým cukrem a citronovou šťávou, přidáme 2/3 jemně nasekaných pistácií.

3

Servírovací talířky posypeme lehce kakaem, na něj dáme tvarohový krém a zalijeme broskvovým pyré. Nahoru položíme plátky broskve a posypeme zbylými nasekanými pistáciemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept