Jednoduchý recept

Jihočeská pivní pomazánka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 50632

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá pálivá
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sardelová pasta
1 špetka Sůl
Domácí pivní sýr [50579]
2 g Kmín celý
1 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
5 g Sůl
200 g Tvaroh tvrdý

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 202 kcal
Kilojoule 846kJ
2% Sacharidy 7 g
16% Tuky 12 g
27% Sodík 545 mg
27% Bílkoviny 15 g

Jihočeská pivní pomazánka postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno.

2

V míse utřeme do pěny měkké máslo se sardelovou pastou. Pak přidáme hořčici, papriku a pivní sýr, který vidličkou rozmačkáme. Přimícháme nakrájenou cibuli, pomazánku dochutíme pepřem a solí a důkladně promícháme.

3

4

Domácí pivní sýr [50579]:

5

Tvaroh nastrouháme, osolíme, promícháme s kmínem a nejlépe v keramické uzavíratelné míse ho pokropíme pivem a důkladně upěchujeme. Mísu přikryjeme čistou utěrkou, přiklopíme víkem a tvaroh necháme alespoň 5 dní uležet na teplém místě. V průběhu zrání sýr občas pokropíme pivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept