Sýrová roláda s kaviárem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Sýrová roláda s kaviárem
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | brazda |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (87%) |
ID receptu: | 51487 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
80 plátek | Eidam plátky |
25 g | Kaviár |
40 g | Máslo čerstvé |
100 g | Sýr smetanový tavený 45% |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 250,0mg |
---|---|
Cholesterol | 48,3mg |
Draslík | 11,3mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 11,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kaviár mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Eidam plátky, Máslo čerstvé, Sýr smetanový tavený 45% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Sýrová roláda s kaviárem postup přípravy receptu:
1 | Tavený sýr rozšleháme s máslem do hladké hmoty, do které vmícháme opatrně kaviár. Na plát alobalu rozložíme plátkový sýr tak, aby se okraje plátků překrývaly, potřeme kaviárovou hmotou, zavineme do rolády, alobal dobře zabalíme a roládu necháme v chladničce ztuhnout. |
2 | Roládu podáváme nakrájenou na šikmé plátky. |