Jednoduchý recept

Koláč s mascarpone nepečený

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 51964

Ingredience

30 g Cukr krupice
40 g Cukr moučkový
10 g Káva instantní
500 g Mascarpone
200 g Piškoty cukrářské
10 ml Pomerančová šťáva
5 ml Tresť vanilková
280 ml Voda pitná
140 ml Víno bílé
100 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 578 kcal
Kilojoule 2 418kJ
13% Sacharidy 46 g
51% Tuky 38 g
8% Sodík 162 mg
12% Bílkoviny 7 g

Koláč s mascarpone nepečený postup přípravy receptu:

1

Kulatou mísu vysteleme piškoty v jedné vrstvě, zalijeme silnou oslazenou kávou a necháme vsáknout. Do mísy nasypeme moučkový cukr, přidáme mascarpone a rozšleháme. Přidáme vanilkovou esenci, stále šleháme a postupně přiléváme víno a pomerančovou šťávu. Vyšlehaný krém naneseme na piškoty v míse, povrch posypeme strouhanou čokoládou a dáme do lednice vychladit.

2

Vychlazený koláč opatrně naporcujeme, rozdělíme na talířky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept