Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 5211

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 kávová lžička Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Petržel - nať
1 špetka Sůl
100 g Tuk
2 ks Vejce slepičí
2 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 582 kcal
Kilojoule 2 435kJ
1% Sacharidy 3 g
80% Tuky 60 g
14% Sodík 274 mg
14% Bílkoviny 8 g

Vaječné smaženky postup přípravy receptu:

1

Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme petrželovou nať a odstavíme z ohně.

2

V hrnku rozkvedláme osolená vejce, přidáme cibuli s petrželí a 2 lžíce vody.

3

Na pánvi ve vyšší vrstvě horkého tuku smažíme dvě podélné omelety. Smažíme na středně silném ohni, omelety obrátíme a dosmažíme.

4

Hotové smaženky mají zkadeřené okraje. Necháme je okapat na papírových ubrouscích. Podáváme na krajících chleba a zdobíme rajčaty, okurkami apod.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept