Jednoduchý recept

Hříbky naložené v másle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 52209

Ingredience

1 kg Hříbky čerstvé
250 g Máslo čerstvé
30 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 343 kcal
Kilojoule 1 433kJ
2% Sacharidy 7 g
46% Tuky 35 g
97% Sodík 2 g
8% Bílkoviny 4 g

Hříbky naložené v másle postup přípravy receptu:

1

Tvrdší hlavičky hřibů očistíme, důkladně omyjeme, osušíme a pokrájíme na tenké plátky. Rozložíme na prkénko a necháme několik hodin zasychat.

2

Poté je rozdělíme do čistých sklenic a umačkáme. Máslo necháme rozpustit, převaříme, ochutíme solí a horkým zalijeme houby.

3

Sklenice zavíčkujeme a uložíme na temném a studeném místě.

Poznámka

Čas přípravy je bez doby na sušení-několik hodin.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept