Jednoduchý recept

Kuřecí maso po myslivecku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 53151

Ingredience

2 ks Bobkový list
6 ks Cibulka jarní
400 g Fazole bílé sterilované
500 g Kuřecí prsa
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
125 ml Víno bílé
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 296 kcal
Kilojoule 1 239kJ
7% Sacharidy 25 g
5% Tuky 4 g
11% Sodík 214 mg
61% Bílkoviny 34 g

Kuřecí maso po myslivecku postup přípravy receptu:

1

Česnek oloupeme a prolisujeme. Jarní cibulky opláchneme studenou vodou a nakrájíme na tenká kolečka. Rajčata omyjeme a nakrájíme nadrobno. Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a naporcujeme na menší řízky.

2

V pánvi rozehřejeme olej, vmícháme do něj prolisovaný česnek a krátce osmažíme nakrájenou cibulku. Pak do pánve přidáme kousky masa, opepříme, osolíme a podlijeme vínem, které necháme přejít varem. Potom přisypeme nakrájená rajčata, přidáme bobkový list, vše promícháme a pod poklicí dusíme přibližně 20 minut.

3

K měkkému masu přimícháme scezené konzervované fazole, prohřejeme je a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept