Recept

Bezlepkové ďábelské roštěnky na víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 55618

Ingredience

1 ks Chilli paprička
200 g Hovězí roštěnka níz. peč.
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
3 dl Voda pitná
0,5 dl Víno červené
2 kávová lžička Hořčice bezlepková
1 polévková lžíce Kečup bezlepkový

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 368 kcal
Kilojoule 1 539kJ
1% Sacharidy 3 g
37% Tuky 28 g
3% Sodík 60 mg
37% Bílkoviny 21 g

Bezlepkové ďábelské roštěnky na víně postup přípravy receptu:

1

Hovězí plátky z roštěnky omyjeme, osušíme a mírně je naklepeme. Okraje plátků nařízneme na několika místech, aby se při smažení nekroutily. Omyjeme malou chilli papričku, rozkrojíme ji, zbavíme semínek a papričku posekáme nadrobno. Plátky potřeme olejem, kečupem, bezlepkovou hořčicí a rozetřeme po nich chilli papričku. V pánvi na rozpáleném olivovém oleji roštěnou orestujeme z každé strany po 1 minutě dozlatova. Poté přilijeme vodu a pod pokličkou dusíme 1 hodinu. Když je maso téměř měkké, přilijeme červené víno a maso dodusíme.

2

Plátky dáme na talíře, polijeme je šťávou z masa a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept