Jednoduchý recept

Flambovaný humr

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 55737

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 388 kcal
Kilojoule 1 625kJ
1% Sacharidy 2 g
17% Tuky 13 g
86% Sodík 2 g
84% Bílkoviny 47 g

Flambovaný humr postup přípravy receptu:

1

Humra rozmrazíme, podélně rozřízneme a položíme na plech, potažený papírem na pečení, hřbetem dolů a břišní částí vzhůru. Osolíme a opepříme. Čerstvý fenykl nakrájíme na tenké plátky a položíme na maso. Povrch poklademe hoblinkami másla, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 10 minut.

2

Plech vyndáme, humra polijeme pastisem a zapálíme. Jakmile oheň uhasne, podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept