Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 56250

Ingredience

600 g Brambory vařené
1 ks Cibule
800 g Makrela obecná
100 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
100 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 643 kcal
Kilojoule 2 691kJ
10% Sacharidy 36 g
55% Tuky 41 g
32% Sodík 646 mg
61% Bílkoviny 34 g

Makrely po polsku postup přípravy receptu:

1

Nejprve uvaříme vejce natvrdo, oloupeme a spolu s cibulí nasekáme nahrubo.

2

4 menší makrely vykostíme, omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a potřené olejem upečeme na grilu.

3

Zatím na másle osmahneme připravenou směs vajec s cibulí.

4

Opečené ryby narovnáme na talíře, na ně vrstvíme směs vajec s cibulí, přidáme vařené brambory a podáváme hustě posypané zelenou petrželkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept