Jednoduchý recept

Pikantní sumeček

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Pikantní sumeček 5 1
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 5680

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Hořčice
1 špetka Kmín celý
1 špetka Koření grilovací
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
1 polévková lžíce Omáčka sójová
400 g Pangasius - filety
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Provensálské koření
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 338 kcal
Kilojoule 1 416kJ
3% Sacharidy 11 g
25% Tuky 19 g
6% Sodík 122 mg
70% Bílkoviny 39 g

Pikantní sumeček postup přípravy receptu:

1

Rybu pokapeme citronovou šťávou a sójovou omáčkou pikant. Osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a provensálskými bylinkami.

2

Potřeme česnekem, hořčicí a pokmínujeme.

3

Poté dáme odležet.

4

Na másle s trochou oleje opečeme rybu s plátky cibule a bobkovým listem.

5

Po 3 minutách rybu obrátíme a pečení dokončíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
TalafousV@seznam.cz
Pikantní sumeček
Tento recept mě přímo nadchl. Je vynikající, chuťové buňky si přišly na své. Doba vaření i s přípravou skutečně celkem 30 minut. Hodnotím : +5 Úplná mňamka. Eva

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept