Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 58168

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr krupice
200 g Cukr moučkový
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
5 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
500 g Tvaroh jemný
2 ks Vejce slepičí
200 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 341 kcal
Kilojoule 1 428kJ
12% Sacharidy 44 g
15% Tuky 11 g
5% Sodík 93 mg
32% Bílkoviny 18 g

Ruské tvarožníky postup přípravy receptu:

1

Polovinu hladké mouky smícháme s tvarohem, druhou polovinu rozděláme s vejci, cukrem, solí a lžící másla. Obě těsta spojíme a vypracujeme hmotu, kterou necháme asi 30 minut odpočinout.

2

Z uleželého těsta vytvarujeme váleček, nakrájíme na kolečka, na pánvi v rozehřátém másle osmažíme do růžova.

3

Tvarožníky podáváme teplé, silně posypané cukrem a polité zakysanou smetanou.

Poznámka

V době určené na přípravu není započítán čas, potřebný k „odpočinutí“ a odležení těsta.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept