Jednoduchý recept

Olomoucký běs

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 59780

Ingredience

100 g Mouka pšeničná hladká
2 dl Olej rostlinný
100 g Strouhanka
2 ks Sýr Tvarůžky
1 ks Vejce slepičí
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

62% Kalorie 1,231 kcal
Kilojoule 5 152kJ
11% Sacharidy 38 g
139% Tuky 104 g
2% Sodík 41 mg
70% Bílkoviny 39 g

Olomoucký běs postup přípravy receptu:

1

Do každého tvarůžku napícháme 3 stroužky česneku.

2

Obalíme v hladké mouce, vejci a ve strouhance. Usmažíme na oleji a podáváme.

Poznámka

Podáváme s chlebem nebo brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept