Filé po japonsku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Filé po japonsku
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 60122 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
5 stroužek | Česnek |
1 kávová lžička | Cukr krupice |
600 g | Filé rybí |
4 polévková lžíce | Sójová omáčka |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr krupice mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé rybí mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Česnek, Sójová omáčka nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Filé po japonsku postup přípravy receptu:
1 | Omyté a osušené rybí filé rozkrojíme na plátky. Na talíři filé zalijeme směsí sójové omáčky, prolisovaného česneku a cukru. Necháme odležet asi 30 minut. |
2 | Připravené filé vložíme do remosky vyložené pečicím papírem a upečeme doměkka. Během pečení porce občas potíráme zbylou sójovou směsí. |
Poznámka
Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory a zeleninový salát.