Párkový salát s vejci - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Párkový salát s vejci
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | jelen |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 6019 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
1 stroužek | Česnek |
10 dkg | Cibule |
1 kávová lžička | Hořčice plnotučná |
20 dkg | Paprika sterilovaná |
20 dkg | Párky jemné |
1 špetka | Pepř černý mletý |
5 dkg | Protlak rajčatový |
1 špetka | Sůl |
5 dkg | Sýr Eidam cihla 40% |
2 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 21g |
---|---|
Cholesterol | 525,7mg |
Draslík | 617,3mg |
Vláknina | 9g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 102,0mg |
Vitamín E | 1,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 8,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Cibule, Paprika sterilovaná, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice plnotučná, Párky jemné, Pepř černý mletý, Protlak rajčatový, Sýr Eidam cihla 40% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Párkový salát s vejci postup přípravy receptu:
1 | Párky oloupeme a nakrájíme na kolečka, přidáme sterilovaný paprikový salát, robně nakrájenou cibuli, pokrájené vejce, |
2 | strouhaný sýr, sůl, pepř, rajský protlak, rolisovaný česnek a opatrně promícháme. |
3 | Necháme nejméně hodinu odležet v chladu. |