Jednoduchý recept

Ředkvičková pomazánka s vajíčkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (29%)
ID receptu: 62523

Ingredience

40 g Bílá cibulka
30 g Jogurt bílý
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
0,3 l Voda pitná
150 g Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 112 kcal
Kilojoule 470kJ
2% Sacharidy 6 g
9% Tuky 6 g
26% Sodík 511 mg
15% Bílkoviny 9 g

Ředkvičková pomazánka s vajíčkem postup přípravy receptu:

1

Uvaříme vejce natvrdo, necháme vychladnout a nastrouháme je nahrubo.

2

Očistíme a nastrouháme ředkvičky, které zbavíme přebytečné vody.

3

Ředkvičky smícháme s vejci a jogurtem, přidáme cibulku na jemno nakrájenou a dosolíme.

4

Mažeme na pečivo a zdobíme plátky ředkviček a zelenou natí z cibulky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept