Jednoduchý recept

Papriková pěna

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 63043

Ingredience

1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Stolní sladidlo Sladký polibek
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Tvaroh měkký bez tuku
120 g Šunka drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 46 kcal
Kilojoule 192kJ
1% Sacharidy 2 g
1% Tuky 1 g
5% Sodík 98 mg
13% Bílkoviny 7 g

Papriková pěna postup přípravy receptu:

1

Papriky spaříme, oloupeme, podélně nakrájíme na proužky a zbavíme zrníček. Vsypeme je do kastrolu se studenou vodou a náhradním sladidlem vhodným k tepelné úpravě. Osolíme, opepříme, přivedeme k varu a zvolna povaříme 10 minut. Proužky paprik vyjmeme a necháme okapat (4 proužky nakrájíme na nudličky a dáme stranou na ozdobu.)

2

Připravené papriky rozmixujeme se šunkou a vzniklé pyré zvolna restujeme na pánvi asi 5 minut.

3

Potom pyré přendáme do mísy a necháme vychladnout.

4

Před podáváním do pyré vmícháme tvaroh a ozdobíme proužky paprik. Posypeme nasekanou petrželkou.

5

Podáváme jako přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept