Hot dogy s javorovým sirupem a hořčičnou cibulí - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hot dogy s javorovým sirupem a hořčičnou cibulí
Hot dogy s javorovým sirupem a hořčičnou cibulí
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | sonizna |
---|---|
Hodnost: | Mám přehled (65%) |
ID receptu: | 64460 |
Kategorie: | Burgery, sendviče |
Ingredience
2 ks | Cibule |
1 kávová lžička | Cukr třtinový |
1 polévková lžíce | Dijonská hořčice |
1 kávová lžička | Hořčice Dijonská |
2 kávová lžička | Ocet vinný |
2 polévková lžíce | Olej slunečnicový |
4 ks | Párky jemné |
4 ks | Rohlík tukový |
2 polévková lžíce | Sirup javorový |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 9g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 82,0mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 1,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,7mg |
Vitamín E | 1,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Cukr třtinový, Ocet vinný, Olej slunečnicový, Sirup javorový mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice Dijonská, Párky jemné mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Dijonská hořčice, Rohlík tukový nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Hot dogy s javorovým sirupem a hořčičnou cibulí postup přípravy receptu:
1 | Troubu rozehřejeme na 200 °C. Párky dáme na plech, zastříkneme olejem, a pečeme tak 5 minut. Poté je potřeme javorovým sirupem. |
2 | Smícháme hořčici, cukr a ocet s nasekanými cibulemi. Asi 5 minut smažíme. |
3 | Rohlíky shora nakrojíme, na spodek dáme trochu cibule, na ni párek a nahoru zase cibuli. |
4 | Pečeme na 220 °C asi 10 minut. |