Kuřecí katsu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kuřecí katsu
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | sonizna |
---|---|
Hodnost: | Mám přehled (65%) |
ID receptu: | 65087 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
2 stroužek | Česnek |
4 polévková lžíce | Kečup |
4 ks | Kuřecí prsa |
2 polévková lžíce | Med včelí |
2 polévková lžíce | Mouka kukuřičná |
1 polévková lžíce | Omáčka sójová |
8 polévková lžíce | strouhanka panko |
1 ks | Vejce slepičí |
500 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 10g |
---|---|
Cholesterol | 189,3mg |
Draslík | 775,6mg |
Vláknina | 183,0mg |
Vitamín A | 133,0mg |
Vitamín B6 | 1,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,2mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Med včelí, Vejce slepičí, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kečup, Kuřecí prsa, Mouka kukuřičná, Omáčka sójová mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kuřecí katsu postup přípravy receptu:
1 | Kuřecí prsa seřízneme tak, aby byla všude stejně tlustá. |
2 | Vejce rozšleháme a namočíme v něm kuře, poté ho obalíme ve strouhance. Pečeme 20 minut na 200 °C. |
3 | Zbylé ingredience dáme do pánve, přidáme 500 ml vody a přivedeme k varu. Necháme 5 minut vařit. |
4 | Omáčku rozdělíme do čtyř talířu, na to položíme kuřecí prsa. Podáváme. |