Jednoduchý recept

Skořicový pudink z francouzských toastů

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 65451

Ingredience

1 balení Chléb toastový
50 g Cukr třtinový
1 kávová lžička Cukr vanilka
100 g Lesní plody - mražené
250 ml Mléko plnotučné
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Skořice mletá
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 ks Vaječný bílek slepičí
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 212 kcal
Kilojoule 888kJ
3% Sacharidy 11 g
23% Tuky 17 g
2% Sodík 31 mg
7% Bílkoviny 4 g

Skořicový pudink z francouzských toastů postup přípravy receptu:

1

Pečící formu vymačeme máslem.

2

Plátky toastového chleba nakrájíme na 2,5 cm tlusté pásky.

3

Vejce, bílek vyšleháme se skořicí a vanilkou.

4

Smetanu smícháme s mlékem a cukrem.

5

Do mísy skládáme toastový chléb, který namáčíme v mléce a smetaně. Nakonec zalijeme vaječnou směsí, trochu promícháme (abychom nerozbili plátky chleba) a pečeme 30 minut na 200 °C.

6

Podáváme s lesním ovocem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept