Recept

Rajčata zapékaná se sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 6950

Ingredience

250 g Fazolové lusky zelené
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata
0,1 l Smetana 12% (konzumní)
20 g Strouhanka
40 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 241 kcal
Kilojoule 1 006kJ
3% Sacharidy 13 g
24% Tuky 18 g
14% Sodík 277 mg
18% Bílkoviny 10 g

Rajčata zapékaná se sýrem postup přípravy receptu:

1

Odkapané fazolky vložíme do vymaštěné a strouhankou vysypané formy a zalijeme smetanou s rozšlehanými vejci a kořením.

2

Poklademe na plátky nakrájenými rajčaty, osolíme a posypeme strouhaným sýrem.

3

Dáme zapéci do trouby a po chvilce pokapeme povrch máslem a dopečeme.

4

Podáváme s lyonskými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept