Recept

Hovězí filé dušené s celerem a smetanou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7418

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
0,5 ks Cibule
500 g Hovězí maso zadní
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
1 kávová lžička Sůl
50 g Tuk
0,3 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 404 kcal
Kilojoule 1 689kJ
1% Sacharidy 5 g
40% Tuky 30 g
18% Sodík 367 mg
51% Bílkoviny 29 g

Hovězí filé dušené s celerem a smetanou postup přípravy receptu:

1

Plátky omytého masa naklepeme, osolíme a po obou stranách prudce opečeme na tuku.

2

Přidáme nakrájenou cibuli, celer a podlijeme trochou vody. Za občasného podlévání dusíme doměkka.

3

Měkké maso vyjmeme, šťávu zalijeme smetanou smíchanou s moukou a krátce povaříme. Nakonec šťávu procedíme na maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept