Jednoduchý recept

Plněné telecí srdce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 8046

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Citronová kůra
4 ks Jalovec
100 g Klobása Dunajská
0,5 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
500 g Telecí srdce
50 g Tuk
250 ml Voda pitná
2 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 508 kcal
Kilojoule 2 124kJ
4% Sacharidy 15 g
46% Tuky 35 g
11% Sodík 225 mg
56% Bílkoviny 32 g

Plněné telecí srdce postup přípravy receptu:

1

Nařízneme několikrát nahoře telecí srdce.

2

Nakrájíme slaninu a klobásku, smícháme s citrónovou kůrou, solí, pepřem a jalovcem a touto směsí naplníme srdce. Kuchyňskou nití zašijeme kapsu.

3

Rozehřejeme tuk a nakrájenou cibuli osmahneme, vložíme srdce, podlijeme malým množství vody a dusíme 30 minut pod pokličkou.

4

Zaprášíme moukou, opražíme ji ve vydušené šťávě, přilijeme vodu a povaříme za stálého míchání.

5

Ochutíme a zjemníme zakysanou smetanou.

Poznámka

K plněnému telecímu srdci podáváme ochucenou rýži pepřem a nakládané okurky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept