Jednoduchý recept

Brambory v rajčatové omáčce

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 8156

Ingredience

500 g Brambory vařené
1 hrst Celer - nať
1 špetka Cukr krupice
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
500 ml Rajčatová šťáva
1 špetka Sůl
30 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 902 kcal
Kilojoule 3 774kJ
40% Sacharidy 146 g
41% Tuky 31 g
77% Sodík 2 g
28% Bílkoviny 16 g

Brambory v rajčatové omáčce postup přípravy receptu:

1

Připravíme jíšku z mouky a tuku. Rozředíme ji rajčatovou šťávou. Přidáme cukr, sůl a povaříme.

2

Přidáme oloupané a nakrájené brambory, nakrájené lístky celeru a necháme přejít 2x varem.

3

Na talířích posypeme osmahnutou cibulkou.

4

Můžeme podávat s klobásou či párkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept