Recept

Rybízová polévka s vínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 8260

Ingredience

1 ks Cukr moučkový
400 g Rybíz červený
1 ks Skořice mletá
2 dl Smetana 12% (konzumní)
5 dl Voda pitná
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

58% Kalorie 1,142 kcal
Kilojoule 4 779kJ
76% Sacharidy 274 g
8% Tuky 6 g
1% Sodík 13 mg
6% Bílkoviny 3 g

Rybízová polévka s vínem postup přípravy receptu:

1

Polovinu rybízu rozmačkáme a zárověň s celým rybízem zalijeme vodou a vínem. Přidáme kousek celé skořice a krátce povaříme. Nakonec zjemníme smetanou a osladíme. Podáváme teplou i vychlazenou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept