Jednoduchý recept

Kuřecí jatýrka na jehle

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8307

Ingredience

150 g Anglická slanina
600 g Játra kuřecí
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 365 kcal
Kilojoule 1 527kJ
0% Sacharidy 1 g
34% Tuky 26 g
24% Sodík 477 mg
53% Bílkoviny 30 g

Kuřecí jatýrka na jehle postup přípravy receptu:

1

Omytá játra opepříme, jen nepatrně osolíme a nakrájíme na kousky.

2

Slaninu nakrájíme na takové plátky, abychom do nich zabalili kousky jater. Na jehlu napichujeme zabalená játra, potřeme olejem a po obou stranách pečeme na roštu. Při pečení jehly potíráme olejem.

3

Po upečení ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept